Since 1952

Workshop De Lijnenspecialist

Op woensdag 22 november geeft de Lijnenspecialist een workshop 'Splitsen van Moderne Lijnen'. Er wordt gestart met een korte inleiding in de diverse kunststoffen en constructies  die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken en laten de heren praktische voorbeelden zien.

Maar deze avond gaat vooral over 'zelf aan de slag zijn'. Je leert in ongeveer drie uur de basistechnieken van splitsen van lijnen met Dyneema© vezels en polyester lijnen. Met een klein beetje oefening zal je merken dat je al snel in staat bent om een oogsplits te maken of een soft-shackle. Gewapend met deze technieken kun je daarna zelf aan de slag met het optimaliseren van je boot.

Omdat de workshop ongeveer drie uur duurt, beginnen we stipt om 19:00u. De koffie pruttelt vanaf 18:30u.

Eigen bijdrage

Voor deze workshop wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 10,00 per persoon voor leden van R&ZV Naarden. Niet leden betalen 17,50 per persoon. Na afloop ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis. Daarom moet je ook van te voren reserveren (en betalen ;-)). Klik hier om een plek te reserveren.

Save

About the Author

By f.cornelissen / Administrator, bbp_keymaster on sep 28, 2017

Spring naar werkbalk