Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop De Lijnenspecialist

22 november 2017 @ 18:30 - 22:00 UTC+1

| €17,50

 

De cursus wordt gegeven door de Lijnenspecialist. Er wordt gestart met een korte inleiding in de diverse kunststoffen en constructies  die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken en laten de heren praktische voorbeelden zien.

Maar deze avond gaat vooral over ‘zelf aan de slag zijn‘. Je leert in ongeveer drie uur de basistechnieken van splitsen van lijnen met Dyneema© vezels en polyester lijnen. Met een klein beetje oefening zal je merken dat je al snel in staat bent om een oogsplits te maken of een soft-shackle. Gewapend met deze technieken kun je daarna zelf aan de slag met het optimaliseren van je boot.

Omdat de workshop ongeveer drie uur duurt, beginnen we stipt om 19:00u. De koffie pruttelt vanaf 18:30u.

Eigen bijdrage

Voor deze workshop wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 10,00 per persoon voor leden van R&ZV Naarden. Niet leden betalen 17,50 per persoon. Na afloop ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis. Daarom moet je ook van te voren reserveren (en betalen ;-)). Klik hier om een plek te reserveren.

 

 

Details

Date:
22 november 2017
Time:
18:30 - 22:00
Cost:
€17,50
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Organizer

R&ZV Naarden
Website:
www.rzvnaarden.nl

Venue

R&ZV Naarden
Onderwal 4
Naarden, 1411 LV Netherlands
+ Google Map
Website:
www.rzvnaarden.nl
Spring naar werkbalk