Since 1952

Welkom!

Wat leuk dat u overweegt lid te worden van onze vereniging. Roei & Zeilvereniging Naarden staat sinds de oprichting in 1952 voor zeil- en roeiplezier, op het water en op de steiger. In ons gezellige clubhuis 'Het Behouden Huys' organiseren we ook lezingen en bijeenkomsten die watersport gerelateerd zijn. Ook na de zeilwedstrijden is het hier altijd gezellig druk en bent u van harte welkom.

 

Soorten lidmaatschap

Om deel te kunnen nemen aan onze activiteiten, zoals zeilcursussen of zeilwedstrijden dient u lid te zijn van Roei & Zeilvereniging Naarden. We hebben drie soorten lidmaatschap:

Lidmaatschap & gelden Omschrijving
Senior lidmaatschap € 75 U heeft een boot waarmee u deelneemt aan onze activiteiten. U heeft volledig stemrecht en uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd tot wederopzegging. Dit lidmaatschap is inclusief de afdracht voor het Watersportverbond.
Sociëteitslidmaatschap € 40 U heeft geen boot en wilt alleen deelnemen aan onze activiteiten op de wal (zoals lezingen, clubavonden en workshops). U heeft volledig stemrecht en uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd tot wederopzegging.
Opstapperslidmaatschap € 30 U vaart mee met een Senior lid van R&ZV Naarden en geniet van de vele activiteiten. U heeft geen stemrecht en uw lidmaatschap stopt automatisch aan het einde van het jaar. U kunt uw opstapperslidmaatschap voldoen aan de bar (pin).

*Het opstapperslidmaatschap vervangt het begunstigers lidmaatschap.

 

Wie kan lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor alle watersportliefhebbers!

 

Het verenigingsjaar

Het verenigingsjaar is gelijk aan het kalenderjaar. Het lidmaatschap of de bijdrage als begunstiger wordt stilzwijgend verlengd voor een jaar, indien voor 1 december van het lopende jaar geen schriftelijke opzegging aan de ledenadministratie is gestuurd. Om later misverstanden te vermijden, wordt deze opzegging door de ledenadministratie direct na ontvangst schriftelijk bevestigd.
Wijzigingen schriftelijk vóór 1 december aan de ledenadministratie. Het jaar van aanmelding wordt als vol jaar berekend, met de volgende twee uitzonderingen:

  • Men kan bij aanmelding aangeven dat het lidmaatschap pas het daarop volgende jaar dient in te gaan.
  • Bij aanmelding na 1 september wordt de halve contributie berekend.

 

Word nu lid

Twijfel niet langer en word lid van de leukste zeilvereniging van Nederland. Vul hieronder het formulier in. Welcome to the club!

 

Aanmeldformulier R&ZV Naarden
Spring naar werkbalk