Het inschrijfgeld voor de Woensdagavond Competitie bedraagt € 30,00 (alleen voor leden) of € 5,00 per keer (maximaal drie keer) en kunt u overmaken op rekeningnummer: NL73RABO 0372.227.899 t.n.v. R&ZV Naarden. Betaling met PIN kan op de wedstrijdavonden zelf of tijdens de informatie-avond.

Inschrijfformulier WAC
Het nummer waarop je woensdagavond bereikbaar bent.
U moet lid zijn van R&ZV Naarden om mee te kunnen doen aan de WAC. Indien u nog geen lid bent, geef dat dan hier aan dan regelt de wedstrijdcommissie ook het lidmaatschap voor de vereniging. Kosten lidmaatschap zijn €74,30 inclusief afdracht Watersportvebond à €19,80 per jaar.
Indien al toegekend.
Kies een datum om startschip te zijn (verplicht)
Kies een datum om startschip te zijn (verplicht)

Boot

Optioneel.
Aangeven in centimeters
Vul alleen 'ja' in bij permanente opening naar het water.

Zeilen

Een gennaker zit aan een niet-demontabele of uitschuifbare boom, die uitsteekt vóór het aangrijpingspunt van de voorstag op het dek.
Een Code-0 heeft een middenbreedte van minimaal 55% van het onderlijk, en wordt gemeten als spinnaker.
Ruimwindse zeilen (afgekort RWZ) zijn bijv. een Bolle Jan, Blooper, Bolle Truus, Asymmetrische Spinnaker of Spanker. Gennakers gemonteerd op een vaste boom en spinnakers vallen hier niet onder.
Een grootzeil is uitgebouwd wanneer het meer dan 10 cm uitsteekt achter de rechte lijn die gevormd wordt door het grootzeilval en het snijpunt van de spiegel met het dek.
Een reefbare rolgenua (niet te verwarren met een gewone rolgenua) is zo gemaakt dat deze half ingerold gevaren kan worden. Kenmerkend zijn de foam banen in het voorlijk van de genua.
Een oprolbaar grootzeil wordt compleet in de mast opgerold.
Vul "ja" in, indien er laminaatzeilen of zeilen aan boord aanwezig zijn, die geweven zijn van andere vezels dan polyestergarens (Dacron) of een combinatie van polyestergarens (Dacron) en andere vezels, ongeacht welke.

Belangrijke info voor de eerste wedstrijd

De klassenindeling (bepalend voor je starttijd) hangt voor de 1e wedstrijd bij het clubhuis. Het Woensdagavondrooster met de datum waarop jij startschip bent, hangt op het prikbord bij de entree, staat op deze site en wordt via mail bevestigd.

Deelnemer verklaart zich te onderwerpen aan de “Regels voor wedstrijdzeilen 2017 – 2020” en de bepalingen van deze wedstrijd. Deelname is geheel voor eigen rekening en risico. Het wedstrijd-comité noch R. & Z.V. ‘Naarden’ zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan de wedstrijden zou kunnen ontstaan.

Spring naar toolbar