Een nieuwe website

In het diepste geheim is afgelopen winter gewerkt aan een nieuwe website. Zelfs de Russen wisten er niet van. Maar na wat vertraging en tegenvallers (het is net een verbouwing) is hij dan eindelijk af en staat hij live voor uw neus.

In de wandelgangen en op de steigers hoorden we al wat kritiek op de oude site. ‘Gedateerd’, ‘niet toegankelijk voor alle commissies’ en ‘niet responsive’ luidde het commentaar. Commentaar van leden, maar ook van mijzelf. Persoonlijk vond ik het een minpunt dat we – anno 2017 – onze nieuwtjes, uitslagen en blogs niet direct met jullie konden delen, maar moesten wachten tot de Grommer weer uit kwam. Soms was de urgentie verdwenen of het nieuwtje inmiddels algemeen bekend. Die kritiek uitte ik op de ALV. En wie A zegt, moet ook B zeggen. In dit geval betekende dat de website vernieuwen.

Met hulp van Nico Veenendaal en de stuwende kracht van Bert Piels en Sjoerd van Wayenburg heb ik de afgelopen weken de website ingericht. Met deze nieuwe site zijn we net zo hip als fidget spinners, krijgen de commissies straks zelf een inlogcode om hun eigen gedeelte te onderhouden en nieuwsberichten te schrijven en is deze site 100% responsive. Dat wil zeggen dat ‘ie ook op uw telefoon of tablet er super gelikt uitziet!

Hoewel, er zijn natuurlijk altijd nog wat klusjes die we de komende tijd oppakken. Vergelijk het met ons nieuwe clubhuis; hier en daar moeten we nog een digitale plint tegen de muur spijkeren. Maar grotendeels werkt de site en zult u hier regelmatig updates van de commissies lezen, nieuws over onze club vergaren en verslagen van onze activiteiten zien. Een aantal heb ik er al opgezet.

Tot ziens in de offline wereld op het water of in ons prachtige nieuwe clubhuis!

 

Floris Cornelissen

Wedstrijdcommissie en sinds kort webmaster 😉

Save

About the Author

By f.cornelissen / Bbp_participant on mei 18, 2017

Spring naar toolbar