Clubkampioenschap & HH Cup

 

Gisteravond werd de medalrace gevaren. De winnaars van de verschillende klassen namen het tegen elkaar op in de Randmeren. Een ultieme strijd die gewonnen werd door de mannen van de Joyride! Tweede werd de Climax gevolgd door de Spoom. Op de vierde plek eindigde de Klaver 4.
 
Traditiegetrouw werd ook de Hennie Hoenselaar Cup gevaren. Het zesde jaar alweer! In deze afkickwedstrijd varen alle boten tegen elkaar. Het waren de lichtweerboten die in het voordeel waren en mannen en vrouwen  van de Sjees (J/80) zetten hun sterke seizoen door en wonnen de HH Cup. Zij mogen niet alleen de prijs nu een jaar lang op de hun schoorsteenmantel zetten, maar mogen ook de prijs hernoemen! Dus… wordt het volgend jaar de Sjees Cup, of Sjoerd Jan Ribberink Trofee of Sjees De Bees Bokaal of…
 
“En we gaan nog niet naar huis”
En wie nu denkt dat het seizoen voorbij is heeft het mis. Zondag begint de Pinguin Cup van Almere-Haven en binnenkort begint onze eigen Frostbite Cup. Die is trouwens ook open voor kajuitjachten! En dat is niet alles. Houd elke eerste woensdag van de maand vrij in november, december en februari voor de leukste zeilpubquiz van dit melkwegstelsel. Download hier het hele winterprogramma. Oh ja, we zijn ook nog bezig om een groepsmeting te organiseren voor boten die ORC gemeten willen worden. De Viva la Vida en Klaver 4 doen al mee. This winter is gonna be awesome!
 

Save

About the Author

By f.cornelissen / Bbp_participant on sep 21, 2017

Spring naar toolbar