Join the WAC

Wat hebben de Volvo Ocean Race, Vendee Globe en America’s Cup gemeen? Ze kijken allemaal met een schuin oog naar de Woensdagavond Competitie van Naarden. Niet zo gek want het is de leukste, gezelligste en beste competitie van het Noordelijk én Zuidelijk halfrond.

Ok, dat is misschien iets overdreven, maar als je boot onder de Hollandse Brug door kan, dan is er geen betere competitie denkbaar dan onze Woensdagavond Competitie. 22 Avonden strijden zo’n vijftig boten in verschillende klassen om de eer. En wordt er gezellig na geborreld in ons clubhuis. Dit jaar hebben we vier klassen. En we geven ze een Engelse naam, zodat ze bij de America’s Cup mee kunnen lezen:

  • SW Class
  • ORC Class
  • J/80 Class
  • Sport Class

Nieuw is de ORC class. Een mooie toevoeging op de SW-klasse. Omdat SW-ratings niet altijd een perfecte afspiegeling zijn van de ORC-ratings zijn we erg benieuwd hoe de boten onderling presteren.

Schrijf in!

In tegenstelling tot de Volvo Ocean Race, America’s Cup en Vendee Globe, kun je nu al inschrijven voor onze WAC. Let op, je moet wel lid zijn van R&ZV Naarden. Ben je nog geen lid, maar wil je wel meezeilen, laat het ons dan weten.

Groet Floris!

P.S. Lees hier de laatste nieuwsbrief van de wedcie.

About the Author

By f.cornelissen / Bbp_participant on feb 15, 2018

Spring naar toolbar