coastal rowing

Intro dagen roeien op open water groot succes

Introductiedagen Roeien op open water (Coastal Rowing)

Vrijdag 13 april en zaterdag 14 april heeft de roeicommissie twee identieke sessies gehouden voor geïnteresseerden aan het roeien op open water. Er waren een 24 tal deelnemers die gretig de details van deze mooie sport tot zich namen. Het enthousiasme van onze roeiers sloeg over op deze groep en gaat een vervolg krijgen in een praktijkles en daarna lidmaatschap. Eens te meer wordt duidelijk, dat nu het zeeroeien (coastal rowing) naar alle waarschijnlijkheid een olympische discipline wordt op de spelen van 2020, er steeds meer belangstelling komt voor deze prachtige sport. Wij zitten op het goede spoor en gaan door op de ingeslagen weg.

Coastal rowing
Kennismaken met het roeien op open water. Coastal rowing.

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact met ons op over het Zeeroeien
Voornaam
Achternaam
(klik hier om onderwerp toe te voegen)

About the Author

By b.maurits / Administrator, bbp_keymaster on apr 14, 2018

Spring naar toolbar