Gooimeer Cup 2018

Aanstaande woensdag is de Gooimeer Cup 2018. Dan strijden alle wedstrijdzeilers van het Gooimeer één avond tegen elkaar. Een ware titanenstrijd. De deelnemende verenigingen zijn WSV Almere-Haven, AVOH, WSV Gooierhaven en natuurlijk R&ZV Naarden.

De wedstrijdleiding is in handen van de vernieuwde wedstrijdcommissie van WSV Almere-Haven. Zij zullen er een echte upwind-downwind baan in leggen. Er wordt onder SW gevaren. Meedoen is gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je vooraf even te melden bij het startschip en natuurlijk even grondig die wedstrijdbepalingen lezen. Je vindt ze hier.

Wedstrijdbepalingen

Klassenindeling:

  • SW Hoog: Schepen met een SW rating gelijk of hoger dan 100.5 (J vlag)
  • SW Laag: Schepen met een SW rating onder 100.5 (T vlag)
  • Sport & J/80 (Cijferwimpel 1)

Bekijk hier de Gooimeer Cup uit 2016.

Geplaatst door WSV Almere-Haven Zeil & Evenementencommissie op maandag 16 april 2018

About the Author

By f.cornelissen / Bbp_participant on mei 13, 2018

Spring naar toolbar