Sjees Cup en Kampioenswedstrijden uitgesteld

De Sjees Cup (voorheen Hennie Hoenselaar Cup) en de kampioenswedstrijden in de Randmeren a.k.a. de Super Cup, zijn voor vanavond (12-9-1028) afgelast en zullen volgende week worden gevaren. Lees hier meer over de starttijden en opzet.

Sjees Cup

Het idee van deze cup is dat alle wedstrijdzeilers van Naarden in één klasse starten. Er wordt gevaren onder SW rating. Er wordt gestart om 19:30u GPS tijd. Er is geen startschip. De boot met de snelste (gecorrigeerde) tijd wint de cup en mag zijn naam op de cup laten graveren en de cup zal vanaf dat moment de naam dragen van de winnende boot. Driemaal raden wie ‘m vorig jaar won. 😉

Super Cup

In de Super Cup nemen de klassenwinnaars het tegen elkaar op. Om te bepalen wie de beste zeilers zijn, wordt er gevaren in de huur Randmeren van de Jachthaven. Gelijke monniken, gelijke kappen. Zij starten om 19:00u GPS tijd. Indien mogelijk zal er een startschip aanwezig zijn. Dit jaar nemen de Oant sJen, Climax, Clara en Spoom het tegen elkaar op. De Randmeren worden om zes uur uitgereikt via loting. De winnaar van de Super Cup mag zich met recht de beste zeiler van de vereniging noemen.

About the Author

By f.cornelissen / Administrator, bbp_keymaster on sep 12, 2018

Spring naar toolbar