Sjees Cup wordt Jaws Cup

Gisteravond werd de Sjees Cup gevaren in prachtige omstandigheden. De temperatuur was nog zomers, terwijl de wind al een beetje Herfstachtig was. Deelnemende boten waren de Jaws, Spoom, Fram, Brizo, Fair Wind, Orion, Team Windrose en de Pallas. Alle acht natuurlijk winnaars, zoals Team Fram al beschreef.

De Jaws was razendsnel weg en pakte line honours. Zij mogen de cup hernoemen en mogen zelf een plaatje met hun bootnaam en jaartal op de sokkel plaatsen. Dat laatste wordt nog een uitdaging, want de huidige sokkel is vol. We zijn benieuwd. Gefeliciteerd Jaws en volgend jaar gaan we lekker naar de haaien!

De Super Cup werd helaas niet gevaren. Een fout van de verhuurder van de Randmeren. Ze waren al uitgeleend. Hierdoor wordt de Super Cup wederom uitgesteld. Een nieuwe datum wordt nog gecommuniceerd met de deelnemers. De Super Cup zal naar alle waarschijnlijkheid in een weekend worden verzeild.

 

About the Author

By f.cornelissen / Bbp_participant on sep 20, 2018

Spring naar toolbar