Coastal Rowing in dce lift bij de R&ZVN

Nieuwe Swift Racing Coastal 4x+ Club Performance in aantocht.

Coastal Rowing in dce lift bij de R&ZVN
Nieuwe aanwinst R&ZVN; Swift Racing Coastal 4x+ Club Performance

De verwachte aankomst datum voor deze nieuwe boot is 20 november a.s. Mede dankzij de geslaagde financiële participatie van een aantal roeiers d.m.v. een obligatielening, kunnen wij nu onze (nieuwe) roeiers een snelle boot aanbieden en dat zal ongetwijfeld de sportieve roeiers onder ons aanspreken. Het Coastal Rowing krijgt hierdoor een extra impuls voor onze vereniging. Er zijn inmiddels 47 roei-leden en daaronder zijn een aantal roeiers met sportieve ambities. Zodra de boot binnen is volgen hier meer berichten.

About the Author

By b.maurits / Administrator, bbp_keymaster on nov 05, 2018

Spring naar toolbar