Uw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Clubkas Campagne ook voor de R&ZV Naarden!


Uw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne voor de R&ZV Naarden!

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.
Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Roei- en Zeilvereniging Naarden doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 5 t/m 25 maart 2019 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen
uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Roei- en Zeilvereniging Naarden ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Roei- en Zeilvereniging Naarden belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor oefenmateriaal voor de jeugd.
Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en
Vechtstreek) stemmen geven aan Roei- en Zeilvereniging Naarden tijdens de Clubkas Campagne. Klanten van onze bank zijn niet automatisch lid. Zij kunnen het lidmaatschap wel direct aanvragen via onze website: www.rabobank.nl/gvs
Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan uw stem uit op: www.clubkascampagne.nl/gvs

Bedankt voor uw steun!

About the Author

By b.maurits / Administrator, bbp_keymaster on dec 13, 2018

Spring naar toolbar