Featured

Inschrijving ONK J/80 geopend!

Vanaf vandaag in de inschrijving geopend voor het ONK J/80. Het J/80 bestuur heeft afgelopen maanden hard gewerkt om alles rond te krijgen, en het resultaat is dan ook niet mis: zoals de professionele en officiƫle wedstrijdleiding, en de technische- en protestcommissie die zijn ingesteld. Ook het startschip en ondersteuning met ribs en race officials zijn geheel geregeld.

R&ZV Naarden is de organiserende watersportvereniging, de thuisbasis van de wedstrijdleiding, voor het aanmelden op vrijdag, het wegen van de bemanning, en uiteraard voor de apres sail op beide dagen, captains diner op zaterdag en price giving op zondag.

Ga direct naar het formulier om je in te schrijven:

About the Author

By r.wever / Administrator, bbp_keymaster on feb 24, 2019

Spring naar toolbar