Indeling ouders jeugdzeilen seizoen 2019

De indeling en uitleg van het jeugdzeilen voor dit seizoen is gepubliceerd en te vinden onder Jeugdzeilen > Nieuws & Agenda > Indeling Ouders.

Het Jeugdzeilen van de R&ZV wordt voor bijna 100% georganiseerd en gedragen door vrijwilligers. Dit zijn de ouders, ooms en tantes en opa’s en oma’s van leerlingen die veelal zelf zeil- en waterliefhebbers zijn en al dan niet (in het verleden) zeilinstructie hebben gegeven. Maar ook ouders die zelf helemaal geen ervaring hebben in een zeil- of motoboot en zich willen inzetten voor de groei- en bloei van het Jeugdzeilen.

Zonder al deze vrijwilligers geen Jeugdzeilen, mét al deze vrijwilligers een fantastische zeilseizoen met plezier en gezelligheid op het water en rond het Clubhuis!
Graag doen we dan ook een beroep op jullie in verschillende rollen – er is voor elk wat wils al naar gelang interesse en talenten: (mentale) coach en ondersteuner van het eigen kind bij het klaarmaken van de boot, begeleider op het water of op de wal, ‘fouragemeester’, handige Harry, Superman to the rescue en voor iedereen: gezellige borrelaar!

About the Author

By a.bloemendal / Administrator, bbp_keymaster on mei 12, 2019

Spring naar toolbar