Rabo ClubSupport

Rabobank Clubkas 2020 Campagne ook voor de R&ZV Naarden!


Uw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne voor de R&ZV Naarden!

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.
Wij vallen onder Rabobank Gooi en Vechtstreek. Ook Roei- en Zeilvereniging Naarden doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 5 t/m 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Roei- en Zeilvereniging Naarden ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Roei- en Zeilvereniging Naarden belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het onder de aandacht brengen van roeien en zeilen aan de jeugd en hen in aanraking te brengen met deze geweldige watersporten..
Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan Roei- en Zeilvereniging Naarden tijdens de Clubkas Campagne.

Klanten van de Rabobank zijn niet automatisch lid. Zij kunnen het lidmaatschap wel direct aanvragen via onze website: Ga HIER naartoe om als Rabobank klant ook lid van de bank te worden en zo mee te kunnen stemmen
Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan vanaf 5 oktober uw stem uit op: www.clubkascampagne.nl/gvs

Bedankt voor uw steun!

Beste mensen, vanaf 5 oktober kunt u weer uw stem uitbrengen voor onze club op de Rabobank ClubSupport. Zorg wel dat u…

Geplaatst door Rzv Naarden op Donderdag 10 september 2020

Hier de agenda herinnering om vanaf 5 oktober te stemmen.

About the Author

By b.maurits / Administrator, bbp_keymaster on sep 09, 2020

Spring naar toolbar