Programma

Hier komt het programma.

 

Tarieven

Om deel te nemen aan het Jeugdzeilen in Naarden dient één van de (groot)ouders lid te zijn van de RZV Naarden.   Jeugdzeilen Naarden is onderdeel van de RZV Naarden en maakt als zodanig dus gebruik van het clubhuis en opslag van haar  materialen.

Het lesgeld voor komend seizoen bedraagt 80,- euro per kind.  Onafhankelijk van de groep waarin men zeilt.

Indien gewenst kan men een boot huren van de zeilvereniging.  Voor huurprijzen zie de tabel onder aan de pagina.  De huur geldt voor alle lesdagen gedurende het seizoen. Regulier onderhoud is voor rekening van de Vereniging. Schade of verlies door nalatigheid wordt doorbelast aan de huurder.

Indien u overweegt om een Optimist voor uw kind aan te schaffen dan adviseren wij U om het volgende in overweging te nemen!

Met de opkomst van de Open Bic, en de omarming door kinderen van deze boot, adviseren wij U om geen Optimist meer aan te schaffen maar deze van de Vereniging te huren.  Wacht met deze investering totdat uw kind daadwerkelijk kiest voor het (Jeugd)zeilen en investeer dan later in een Open Bic.  Deze boot geeft een andere dimensie aan het zeilen en kan al snel gevaren worden door uw kind en geeft een grotere Kick omdat er sneller en spectaculairder mee gezeild kan worden.

 

Huurprijzen lesboten van de Zeilvereniging

BoottypePrijs
Optimist€ 75
Open Bic€ 150
Splash€ 175
Spring naar toolbar