Roeien

Nieuwe roeicommissie geinstalleerd; Zeeroeien krijgt nieuwe impuls.

Zeeroeien
Yole de Mer; 4 met stuurvrouw/man

Het zeeroeien binnen onze vereniging krijgt een nieuwe impuls. Nadat enkele roeiers te kennen hebben gegeven een eigen club te willen oprichten met de intentie te worden geïntegreerd met de Roeivereniging Naarden,  continueren wij onze activiteiten voor onze leden die sinds jaar en dag met veel plezier roeien en met gezamenlijke vrijwillige inspanningen de boten en materiaal in stand hebben gehouden. Wij hebben een geweldige infrastructuur met loodsje en opstap vlonder op de Jachthaven Naarden. Er roeien momenteel meerdere teams, die nieuwe aanwas kunnen gebruiken, of misschien wilt u uw eigen nieuwe roeiploeg beginnen? Wij roeien bijvoorbeeld met ons team elke zaterdag en dinsdag ochtend, ijs en

Zeeroeien van Naarden naar Muiderberg en terug
Zeeroeien naar restaurant de Zeemeeuw te Muiderberg

weder dienend, het hele jaar door.

Vanuit de Jachthaven naar Restaurant De Zeemeeuw in Muiderberg. Drinken daar twee kopjes koffie, lossen en passant alle wereldproblemen op en dan weer terug. Heeft u zelf ook wel eens met de gedachte gespeeld te gaan roeien, dan bent u van harte welkom om een keer met de andere roeiers binnen onze vereniging kennis te maken en zij zijn altijd gaarne bereid u te begeleiden en een keer mee te laten roeien.  Wat betreft de uitbreiding van onze vloot en andere spannende ontwikkelingen, die het roeien nog aantrekkelijker maakt voor onze leden, zullen wij u binnenkort informeren.

Neem contact met ons op over het Zeeroeien
Voornaam
Achternaam
(klik hier om onderwerp toe te voegen)

Hier wat video’s van tripjes die wij in de zomer gemaakt hebben. Dit wordt buiten het reguliere wekelijkse roeien om georganiseerd.

About the Author

By b.maurits / Administrator, bbp_keymaster on jan 24, 2018

Spring naar toolbar