Inschrijfformulier Eemdelta Race
Indien al toegekend.
U moet lid zijn van R&ZV Naarden om mee te kunnen doen aan de WAC. Indien u nog geen lid bent, geef dat dan hier aan dan regelt de wedstrijdcommissie ook het lidmaatschap voor de vereniging. Kosten lidmaatschap zijn €75,60 inclusief afdracht Watersportverbond à €21,10 per jaar.
Optioneel.
Aangeven in centimeters
Vul alleen 'ja' in bij permanente opening naar het water.
Een gennaker zit aan een niet-demontabele of uitschuifbare boom, die uitsteekt vóór het aangrijpingspunt van de voorstag op het dek.
Een Code-0 heeft een middenbreedte van minimaal 55% van het onderlijk, en wordt gemeten als spinnaker.
Ruimwindse zeilen (afgekort RWZ) zijn bijv. een Bolle Jan, Blooper, Bolle Truus, Asymmetrische Spinnaker of Spanker. Gennakers gemonteerd op een vaste boom en spinnakers vallen hier niet onder.
Een grootzeil is uitgebouwd wanneer het meer dan 10 cm uitsteekt achter de rechte lijn die gevormd wordt door het grootzeilval en het snijpunt van de spiegel met het dek.
Een reefbare rolgenua (niet te verwarren met een gewone rolgenua) is zo gemaakt dat deze half ingerold gevaren kan worden. Kenmerkend zijn de foam banen in het voorlijk van de genua.
Een oprolbaar grootzeil wordt compleet in de mast opgerold.
Vul "ja" in, indien er laminaatzeilen of zeilen aan boord aanwezig zijn, die geweven zijn van andere vezels dan polyestergarens (Dacron) of een combinatie van polyestergarens (Dacron) en andere vezels, ongeacht welke.
Spring naar toolbar