Welkom wedstrijdzeiler!

Of je nu een beginner bent of doorgewinterde wedstrijdzeiler, bij R&ZV Naarden ben je aan het juiste adres. Als wedstrijdcommissie organiseren we niet alleen wedstrijden, maar proberen we de beginnende wedstrijdzeiler wegwijs te maken op de wedstrijdbaan, terwijl we een uitdagende klasse formeren voor die fanatieke zeiler. Het plezier staat bovenaan en de passie voor deze sport is onze gemene deler. In onze wedstrijden wordt dan ook op een prettige manier fanatiek gevaren. Niet voor niets kent R&ZV Naarden wedstrijdzeilers van alle niveaus: Van beginners tot oud Europees kampioenen. Maar welk niveau je ook bent, je gaat altijd beter zeilen door wedstrijden te zeilen. Dus ook handig voor toerzeilers die liever twee uur eerder aankomen in Lowestoft!

Achteraf wordt er altijd gezellig geĆ«valueerd in ons sfeervolle clubhuis. Voor verdere informatie nodigen we iedereen van harte uit om contact op te nemen met de wedstrijdcommissie. Zoek je een crew of een boot, ga dan naar onze Facebook groep ‘Bemanning gezocht’. En wil je weten hoe verslavend onze Woensdagavond Competitie is, lees dan dit artikel eens.

Lijkt het je toch een beetje spannend, stap dan eens op bij een van de andere boten of doe een keer vrijblijvend mee. We helpen je graag.

Abonneer nu op de nieuwsbrief van de wedstrijdcommissie:

* verplichte velden

Let op! Nadat je op ‘subscribe’ hebt geklikt, krijg je een mail met een link om je inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen. Zie je de mail niet, check dan je spam folder.

Spring naar toolbar